Societati de Productie

Transparenta Membrii

Acesta este un document protejat, pentru a-l vedea trebuie sa va autentificati.

CUM DEVIN MEMBRU UPFAR ARGOA

Calitatea de membru al UPFAR-ARGOA se dobândește pe baza unei cereri scrise si prin acordarea unui mandat de gestiune colectivă a drepturilor patrimoniale de autor și/sau conexe dreptului de autor de către producătorul de opere audiovizuale și/sau de videograme, însoțite de repertoriul în formatul aprobat de ORDA prin Decizia 52/2014, cu toate câmpurile obligatorii completate si de informații care sa confirme retransmiterea prin cablu / proiecția publică în cinematografe sau festivaluri.

CRITERII PRIVIND UTILIZAREA FONDULUI SOCIAL CULTURAL EDUCAŢIONAL

Criteriile privind utilizarea Fondului Social Cultural Educational au fost revizuite. Forma aprobata conform Hotararii AGE nr. 2 din 21.12.2021 o puteti studia la sectiunea:
http://www.upfarargoa.ro/upfar-argoa/sprijin-nerambursabil-conform-statu...
ELIGIBILITATE
Condiţiile generale de eligibilitate sunt:
a) solicitantul - persoană fizică este cetăţean român, respectiv solicitantul - persoană juridică este persoană juridică de drept român;
b) solicitantul îşi desfăşoară activitatea, în principal, în România;

DOTARILE STUDIOULUI DE FORMARE PROFESIONALA

Stimati membri,

Va informam ca regasiti la sectiunea http://www.upfarargoa.ro/upfar-argoa/dotarile-studioului-de-formare-prof..., - PROGRAMUL DE ACȚIUNI CU ECHIPAMENTELE PUSE LA DISPOZIȚIE GRATUIT MEMBRILOR.

METODOLOGIE DE ACORDARE A SPRIJINULUI IN ECHIPAMENTE SAU SERVICII

Firma solicitantă în calitate de membru UPFAR-ARGOA cu vechime de minimum un an, va trebui să completeze documentele anexate.
Solicitările vor fi aprobate de Consiliul Director al UPFAR-ARGOA în termen de 30 (trei zeci) de zile de la data depunerii. Programarea echipamentelor și serviciilor se va face în ordinea aprobării solicitărilor.
Societatea de producție solicitantă va putea beneficia de sprijin pentru un singur proiect în cadrul unui an calendaristic.

SITUATIA LITIGIILOR UPFAR_ARGOA

Situația litigiilor UPFAR-ARGOA 2021 pe rol

Situația litigiilor UPFAR-ARGOA 2018-2020

Situația litigiilor UPFAR-ARGOA 2017

Situația litigiilor UPFAR-ARGOA 2016

Syndicate content